Saapumisohjeet

Toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Hatanpään valtatie 34, Hatanpään teollisuustalossa 3. kerroksessa. Tilaan pääsee sekä B-rapusta portaita pitkin että A-rapusta ulkoportaita ja hissillä. Esteetön kulku järjestetään tarvittaessa.

Hatanpään valtatieltä

Käänny Hatanpään valtatie 34:n kohdalla autokaupan kohdalta, vedenpuhdistamoa vastapäätä pihaan. Kadulla on portti, jonka lampuissa lukee numero 34.

Linja-autolla

Lähin bussipysäkki keskustasta päin tullessa on Viinikanlahti (2500), ja toisesta suunnasta tullessa Viinikanlahti (2503).

Raitiovaunulla

Lähin ratikkapysäkki löytyy Sorinaukiolta 750 metrin päästä, johon tulee linja 1.

Hatanpään teollisuustalolle

Päästyäsi pihaan kulje pihan päähän kohti Hatanpään teollisuustaloa. Sisäänkäynti on tulosuunnasta katsoessa rakennuksen vasemmassa päässä, jonka läheisyydessä on myös maksullisia pysäköintipaikkoja.

Sisäänkäynti

Toimistoomme kolmannessa kerroksessa pääsee sekä A-rapusta (ulkoportaat ja hissi) että B-rapusta (pelkät portaat). Mikäli tarvitset esteetöntä pääsyä tiloihin, ota yhteys henkilökuntaamme.

Kuvaus esteettömistä järjestelyistä

Pihasta laskeudutaan alas H-rapun ovelle kiinteää asfaltoitua lastausluiskaa pitkin. Ovelle vievän alamäen kaltevuus on kohtuullisen suuri. H-rapun ovi on lukossa, joten avaimellisen saattajan on tultava vastaan ulko-ovelle. Ulko-ovi on leveä ja siitä mahtuu hyvin myös sähköpyörätuolilla. Rakennuksen sisällä kuljetaan tasaista käytävää teollisuushissille. Hississä on painava vetämällä ja työntämällä aukeava metalliovi, jonka käyttäminen voi vaatia saattajan apua. Odotusaula on suuri ja siellä on helppo liikkua esteettömästi, aulan yhteydessä on esteetön wc, jossa on kaiteet. Vastaanottohuoneiden ovet ovat standardilevyisiä ja niissä on eri korkuisia kynnyksiä.

A-rappu: oikeanpuoleinen sisäänkäynti
B-rappu: vasemmanpuoleinen sisäänkäynti