Tuotteet

Teemme sovelluksia kuntoutukseen, opetukseen ja kielen kehityksen tueksi. Tervetuloa tutustumaan!

Luppakorva

Luppakorva haluaa, että luet sille ääneen. Lukemisesta saat palkintoja, joista luppakorvakin riemastuu. Pelissä on 2 tasoa, jotka avautuvat lukemalla ja tarjoavat pelaajalle pieniä palkintoja.

Kuulorata

Kuulorata on kuulon harjoittamiseen tarkoitettu sovellus. Voit tehdä puhetehtäviä, musiikkitehtäviä tai pelejä eri vaikeustasoilla. Tehtäviä on runsaasti ja sovellus arpoo niihin yhä uusia sisältöjä. Voit siis tehdä tehtäviä aina uudelleen ja parantaa aiempia tuloksiasi.

Eläinten juhlat

Eläinten juhla on Seija Gauffinin saman nimisen lorukirjan pohjalta luotu digitaalinen sovellus riimiparien tunnistamisen opetteluun. Vanhojen tuttujen lorujen lisäksi sovelluksessa on interaktiivisia pelejä tukemassa oppimista.

Outloud Treasure Timer

Treasure Timer on helppo ja hauska tapa asettaa lapselle aikarajoja ja visualisoida ajan kulkua. Ajastin auttaa keskittymään tehtäviin, ennakoimaan siirtymiä ja hahmottamaan, paljonko aikaa on jäljellä. Voit määritellä käytettävissä olevan ajan, ja lapsi visualisoi ajan kulun piirtämällä pingviinille reitin, jota se kulkee saarella aarteita etsimässä.

Aakkospeli

Kerää käärmeellä kirjaimia ja opettele aakkosia! Kerää joko haluamasi määrä oikeaa aakkosta ilman ylimääräistä painetta tai pelaa selvitymispelimuotoa, jossa jokainen väärä kirjain vähentää yhden elämän. Valittavana on myös kolme vaikeustasoa, jotka muuttavat pelin nopeutta.

Outloud Counter

Luo laskureita kaikkiin tarkoituksiin. Kasvata numeroa täppäämällä sitä.

Fasteroid

Fasteroid on ääniohjattava pelimme! Hauskassa pelissä ohjaat avaruusolion takaisin kotiin äänesi korkeutta vaihdellen.

Raideralli

Raiderallissa tehtävänäsi on rakentaa ratikalle mahdollisimman pitkä raide, väistäen esteet ja yhdistäen mahdollisimman monta pysäkkiä matkan varrella.

Citymals Lite

Pidä ääntä ja näe kaupunkieläinten puuhia. Pelissä oma äänesi käynnistää eläinten touhuja kaupungissa: Oravat leikkivät, ankat uivat ja yön tullen lepakot lentävät. Ehkä saat selville kuka varastaa koiralta sämpylän… Pelaaminen on helppoa: Päästä ääni ja jotain tapahtuu!

Leaping Leo

Hihku ja hyppää, lennä ja loikkaa Leon ja ystävien seurassa! Outloud Oy ylpeänä esittää markkinoiden hauskimman ja koukuttavimman ääniohjauksella toimivan pelin!

Peli on tarkoitettu motivoivaksi työkaluksi puheterapiaan ja erityisopetukseen, mutta Leon mukana äänellä leikkiminen ja hauskan pito laajentuu taatusti terapiatuntien ulkopuolellekin. Pelaa myös kotona ja selvitä kenttiä yhdessä kotijoukkojen kanssa!

Timer

Outloud Ajastimessa aikuinen säätää ajan ja lapsi pääsee itse vaikuttamaan reittiin, jota pitkin aikaa mittaava pingviini kulkee. Kun aika on kulunut loppuun, pingviini saapuu aarrearkun luo ja rahan kilinä toimii siitä äänimerkkinä. Hauska visuaalinen ulkoasu ja tilanteeseen vaikuttamisen mahdollisuus on lapselle palkitsevaa.

Outloud Minimiparit

Minimiparit-sovellus tarjoaa lapselle hauskan tavan harjoitella tarkkaa kuuntelemista sekä kehittää samalla valmiuksia oppia lukemaan ja kirjoittamaan.

Minimiparit-sovelluksessa lapsi harjoittelee tarkkaa kuuntelemista leikin muodossa keräämällä krokotiilille kolikoita, joilla krokotiili saa kaupasta uusia vaatteita. Sovellus pitää kirjaa oikein ja väärin menneistä minimipareista ja näyttää yhteenvedon tuloksista.

Outloud Christmas Scene

Outloudin jouluinen sovellus tuo mukavaa joulun odotusta terapiaan, erityisopetukseen ja koteihin. Sovelluksessa voit koristella joulukuusen pelkästään ääntä käyttäen. Samalla lapsen kanssa pääsee harjoittelemaan mm. värejä, sijaintikäsitteitä sekä nimeämistä.

Sovelluksen avulla tarjoutuu myös mahdollisuuksia jaettuun tarkkaavuuteen, vuorotteluun sekä pohdintoihin, mitä niissä lahjapaketeissa voisikaan olla…